BVT Abigail's Party - Petits Crimes Conjugaux

Info


 

ABIGAIL'S PARTY / DE SURBOUM VAN CINDY 

(Reservatiecode AP typen achter jouw naam a.u.b, aangezien een aantal speeldata er enkele voorstellingen gelijktijdig worden gespeeld !)
In Groot-Brittannië is het stuk een absolute cult-hit.
Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig. Wendy en Laurent, een deftig koppel in een deftige buurt, organiseren een cocktail party voor hun buren. De kennismaking bij het eerste glas verloopt vlot... 
Een satirische komedie die zich afspeelt in een milieu waarin oppervlakkigheid en honger naar bezit een gebrek aan huiselijk geluk maskeren.

 

PETITS CRIMES CONJUGAUX / 'N KLAAIN MIZEIRE 

(Reservatiecode PC typen achter jouw naam a.u.b, aangezien een aantal speeldata er enkele voorstellingen gelijktijdig worden gespeeld !)
Een man en een vrouw komen hun appartement binnen. De vrouw steekt enthousiast de lichten aan, de man blijft staan in de deuropening :
hij herinnert zich niks meer. Is zij zijn vrouw? Is zij geen verpleegster van de hoerenbrigade? Is dit hun huis? Wordt hij wel graag gezien?
Waarom weet hij niks meer? Wat is er allemaal gebeurd tussen hen?

Deze wervelende tekst neemt ons mee op een liefdestrip vol valkuilen en gevaren, vol humor en pijn, vol laffe lieve heerlijke liefde: ge kunt ni geire zeen zonder af te zeen!

Speeldata

'N VLOOI IN A UUR @ KVS BRUSSEL: zaterdag 9 december 2017, 20u

ABIGAIL'S PARTY / DE SURBOUM VAN CINDY: zaterdag 17 februari 2018,20u en zondag 18 februari 2018,14u30

PETITS CRIMES CONJUGAUX / 'N KLAAIN MIZEIRE : van zaterdag 10 februari 2018 tot en met 6 mei 2018 - op vrijdag en zaterdag om 20u, op zondag om 14u30

 

Afbeeldingen